13-й сезон

Морські глубини

До закінчення сезона:

Premium pass
Платний

Free pass
Безкоштовний

Power-Points-1
25Power Points-0

Mega Box

Coins-0
50Coin

Power-Points-1
25Power Points-0

Coins-0
50Coin

Big Box

Coins-0
50Coin

Power-Points-1
50Power Points-0

Coins-0
50Coin

Пинсы
НАБІР ЗНАЧКІВ!

Coins-0
50Coin

Power-Points-1
50Power Points-0

Coins-0
50Coin

Big Box

Coins-0
50Coin

Power-Points-1
50Power Points-0

Coins-0
50Coin

Mega Box

Coins-0
50Coin

Power-Points-1
50Power Points-0

Coins-0
50Coin

Big Box

Power-Points-1
50Power Points-0

Coins-0
50Coin

Power-Points-1
75Power Points-0

Coins-0
75Coin

Big Box

Coins-0
75Coin

Power-Points-1
125Power Points-0

Отіс Pin-Happy
НОВИЙ ЗНАЧОК!

Big Box

Отіс Pin-Sad
НОВИЙ ЗНАЧОК!

Mega Box

Отіс Pin-Clap
НОВИЙ ЗНАЧОК!

Big Box

Отіс Pin-Angry
НОВИЙ ЗНАЧОК!

Coins-0
75Coin

Power-Points-1
125Power Points-0

Coins-0
100Coin

Отіс Pin-Thanks
НОВИЙ ЗНАЧОК!

Big Box

Coins-0
125Coin

Big Box

Отіс Pin-GG
НОВЫЙ ЗНАЧОК!

Power-Points-1
125Power Points-0

Mega Box

Power-Points-1
125Power Points-0

Отіс Pin-Phew
НОВИЙ ЗНАЧОК!

Big Box

Отіс Pin-Special
НОВИЙ ЗНАЧОК!

Big Box

Coins-0
200Coin

Big Box

Power-Points-1
125Power Points-0

Big Box

Mega Box

Big Box

Coins-1
250Coin

Power-Points-1
150Power Points-0

Pharaotis Otis
ФараОтіс

Tokens

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

32

33

34

35

36

37

38

39

40

41

42

43

44

45

46

47

48

49

50

51

52

53

54

55

56

57

58

59

60

61

62

63

64

65

66

67

68

69

70

Big Box

Бонусний Великий ящик!

Як тільки пройдеш Brawl

Pass до кінця, будеш

отримувати по великому ящику

за кожні 500 жетонів!

Big Box

Brawl Box

Gems-1
10Gem

Big Box

Brawl Box

Big Box

Coins-0
50Coin

Big Box

Brawl Box

Big Box

Mega Box

Big Box

Brawl Box

Big Box

Gems-1
10Gem

Big Box

Brawl Box

Big Box

Coins-0
50Coin

Big Box

Mega Box

Brawl Box

Gems-1
20Gem

Big Box

Brawl Box

Big Box

Power-Points-1
50Power Points-0

Big Box

Brawl Box

Big Box

Mega Box

Big Box

Coins-0
100Coin

Brawl Box

Power-Points-1
50Power Points-0

Big Box

Gems-1
10Gem

Big Box

Brawl Box

Big Box

Mega Box

Brawl Box

Power-Points-1
75Power Points-0

Brawl Box

Gems-1
10Gem

Mega Box

Brawl Box

Big Box

Coins-0
200Coin

Big Box

Power-Points-1
100Power Points-0

Mega Box

Gems-1
10Gem

Big Box

Brawl Box

Mega Box

Coins-0
200Coin

Big Box

Brawl Box

Big Box

Mega Box

Big Box

Gems-1
20Gem

Brawl Box

Power-Points-1
100Power Points-0

Mega Box

Big Box

Coins-1
500Coin

Mega Box

Power-Points-1
500Power Points-0

Пинсы
НАБОР ЗНАЧКОВ!

Brawl Pass – це основна система просування у грі, додана у Травневому оновленні 2020 року.

Загальне[]

За своєю функцією схожий на Шлях до слави, тільки з однією відзнакою: для того, щоб отримувати нагороди, потрібно збирати жетони.

Токени в Brawl pass

Шкала наповнення жетонів для переходу на наступний рівень Brawl Pass

Є два типа Brawl Pass:

  • Premium passПреміум
  • БезкоштовноБезкоштовний

Нагороди з безкоштовного Brawl Pass доступні всім гравцям, а преміум нагороди доступні лише тим, хто купив Brawl Pass за 169 Gem за сезон.

Для отримання першої нагороди необхідно зібрати 75 Tokens. Далі кількість потрібних жетонів збільшуватиметься. Максимальна кількість жетонів варіюється від 600 до 650, це залежить від кількості стадій у Brawl Pass, якщо їх 70, то 600, якщо 60, то 650. Така зміна зроблена для того, щоб зрівняти час проходження, оскільки сама перепустка розрахована на те, що гравець, який прийшов на його половину, все одно зміг дійти до кінця.

Brawl Pass2

З кожним наступним рівнем на безкоштовній доріжці ви отримуватимете нагороду. Наприклад: при переході на 30 рівень Brawl Pass ви отримаєте мегаящик, а на преміум ви отримаєте ще й нового хроматичного бійця.

Набір Brawl Pass коштує 249 Gem і дає гравцям не тільки сам Brawl Pass (Преміум), але ще й миттєво відкриває 10 рівнів Brawl Pass (якщо гравець уже пройшов кілька рівнів, то менше).

Після проходження всього сезону вам даватиметься велика скринька за кожні наступні 500 Tokens.

Купити brawl pass

Сезони[]

Нагороди[]

Нагороди, які можна отримати з Brawl Pass:

  • Звичайний ящик
  • Великий ящик
  • Мегаящик
  • Кристали
  • Очки сили
  • Монети
  • Боєць
  • Скіни
  • Емоції
  • Набір емоцій

Квести[]

Квести меню

Меню квестів

Основна стаття

«Квести - це додаткова частина Brawl Pass, за допомогою якої ви можете прискорити своє проходження Brawl Pass»

Квести доступні від 300 Trophy на обліковому записі. Кожен квест є унікальним завданням, яке потрібно виконати, щоб отримати жетони.

Завдання квестів[]

Завдання бувають такими, як:

  • Нанести 60.000/100.000/160.000 очок збитків певним бійцем/у певному режимі.
  • Зцілити 30.000/50.000/80.000 очок здоров'я (у тому числі й самому собі) певним бійцем/у певному режимі.
  • Виграти 2/3/5/8 боїв за певного бійця/у певному режимі.
  • Скористайтеся кнопкою "Грати знову" 10/16 разів.
  • Зіграти у команді 5/8 разів.
  • Виграти 15 боїв за хроматичного бійця цього сезону.
  • Виграти 6/15 боїв у сезонному режимі.

Деякі квести доступні лише з Brawl Pass'ом, тобто його розблокування фактично допоможе дістатися фінішу швидше.

Типи квестів[]

Квести поділяються на п'ять типів:

  • Малий (щоденний) (за виконання квесту вам дадуть 100 жетонів);
  • Середній (за виконання квесту вам дадуть 250 жетонів);
  • Великий (за виконання квесту вам дадуть 500 жетонів);
  • Спеціальний (за виконання квесту вам дадуть 1000 жетонів). З'являвся у 4, 5, 6, 7, 8 та 9 сезонах. У 4 сезоні він був доступний на події "Крадіжка подарунків". "У 5 сезоні він доступний ТІЛЬКИ на бойці Генерал Гавс. У 6 доступний ТІЛЬКИ, якщо розблокована подія "Нокаут", Белль або Сквік. У 7 сезоні він доступний ТІЛЬКИ, якщо розблоковано боєць Базз або Гріфф або, якщо розблоковано подію "Баскетбол", "Волейбол", "Утримай трофей", "Викрадачі трофеїв", і тільки один раз (Тобто, квести були доступні з 28 червня до 26 липня). У 8 сезоні він доступний ТІЛЬКИ на бійці Еш. У 9 сезоні доступні якщо розблокований персонаж Лола, або за особливу подію;
  • Квест особливої ​​події (за виконання рівнів цих квестів вам дадуть по 100 жетонів за кожну перемогу (у сумі 500 жетонів, тому що дається п'ять рівнів квесту));
  • з 10 по 12 листопада 2021 року з'явилися 2 квести на 1111 жетонів (завдати 1111 втрат у режимі одиночному зіткненні і натиснути кнопку грати знову 1 раз).
  • З 12 грудня на честь 3 роки релізу гри стали з'являтися особливі екстра квести:
    • Перший квест – перемогти у Захопленні кристалів 2 рази (нагорода 500 жетонів).
    • Другий – перемогти 2 рази у Броуболі (250 жетонів).
    • Третій – перемогти 2 рази в Одиночному зіткненні (250 жетонів).
    • Четвертий – перемогти 2 рази у Парному зіткненні (250 жетонів).
    • П'ятий – перемогти 2 рази у Нагороді за затримання (250 жетонів).
    • Шостий – натиснути на кнопку "Грати знову" 4 рази (500 жетонів).
    • Сьомий – зіграти у команді 2 рази (500 жетонів).
    • Восьмий – виграти бій 2 рази в режимі Облога (250 жетонів).
    • Дев'ятий – перемогти 2 рази в режимі Нокаут (250 жетонів).
    • Десятий – перемогти 2 рази в режимі Пограбування (250 жетонів).
    • Одинадцятий – перемогти 2 рази у режимі Дуель (250 жетонів).
    • Дванадцятий – натиснути на кнопку "Грати знову" 4 рази (500 жетонів).
    • Тринадцятий – зіграти у команді 2 рази (500 жетонів).

Цікаві факти[]

  • Про Brawl Pass стало відомо раніше, ніж його офіційно підтвердили, ~ у березні 2020 року.
  • Раніша версія Brawl Pass була схожа на Шлях до слави.
  • Раніше гравці вважали, що сезон триватиме так само, як і сезон трофеїв, 14-15 днів (на той час).
  • У меню Brawl Pass є пасхалка: якщо сильно відтягувати меню праворуч, то можна побачити шкарпетки Спайка. А якщо відтягнути ще далі (це можливо), помаранчева лінія просто закінчиться.
  • Якщо у гравця немає Брока, але Brawl Pass 2-го сезону було куплено, то при взятті скіна "Суперрейнджер Брок" боєць видасться гравцеві автоматично. Це перший спосіб, завдяки якому можна отримати бійця із нагороди на шляху до слави, не маючи трофеїв. (другий спосіб - пройти парне випробування або 2-й кубок PSG). Також і з Динамайком у 4-му сезоні, з Кольтом у 6-му та Буллом у 9-му.
    • Також коли ти отримаєш певну кількість трофеїв, коли спробуєш забрати цього персонажа і він у тебе є, тобі просто видадуть маленький ящик.
  • Раніше замість Brawl Pass була інша система: за 100 жетонів ви отримували невеликий ящик. Також був зоряний жетон, і за 10 зіркових жетонів ви отримували великий ящик.
  • У Brawl Talk в якому анонсували 1-ий сезон Brawl Pass, меню квестів і нагород відрізнялося від того, що показали в сник-піках.
  • У Brawl Talk у 4 сезону "Веселі канікули" був показаний банер, як у Базар Тари.
  • У травневому Brawl Talk 2020, коли показали Brawl Pass, можна побачити, що Brawl Pass закінчиться через один день та 18 годин
  • 1 сезон Brawl Pass - єдиний, де є лише 1 ексклюзивний скін.
  • До 3 сезону Brawl Pass не можна було безкоштовно отримати набір емоцій тільки якщо емоції нових хроматичних бійців.
  • Протягом 6 сезону Brawl Pass фонова музика в меню змінювалася найбільшу кількість разів - 9 (Банда Золотої Руки >> Базар Тари >> Банда Золотої Руки >> Золотий Тиждень 2021 >> Банда Золотої Руки >> Базар Тари >> Банда Золотої Руки > > Місячний Новий Рік 2019 >> Дефолт (з музикою Банди Золотої Руки, тривала вона 1 година: 21.06.2021 з 11:00 до 12:00, швидше за все, це була якась помилка).
  • Не можна купити преміум Brawl Pass сезону попереднього поточного.
  • Якщо у Brawl Pass натиснути одночасно кнопки "Активувати" та "Минулий сезон", то вам маленькими літерами виведуть: TID_BRAWL_PASS_CANNOT_PURCHASE_BRAWL_PASS_FOR_PAST_SEASON
Помилка в brawl pass
  • 12 квітня - День космонавтики, а 5 сезон "Космоопера Стар" закінчився саме в цей день.
  • 4, 7, 8 і 9 сезони — єдині, де скіни на нехроматичних бійців (Портьє Майк, Серфер Карл, Принцеса Шеллі та Б-800) мають змінену анімацію (у Портьє Майка інша анімація рук, адже замість динамітних шашок у нього валізи в руках).
  • Значок хроматичних бійців, що плескають, були додані на преміум шлях Brawl Pass лише в 8-му сезоні.
    • Для тих, хто купував попередні Brawl Pass'и, значки двох видів (звичайний і з унікальним скіном), що плескають, на хроматичних бійців були видані на внутрішньоігрову пошту. Якщо до цього гравцю вже випадав значок, що плескає, повідомлення з ним приходити не буде.
  • 10-го листопада, за день до "Дня холостяка" з'явилися 2 квести з нагородами по 1111 жетонів: 1) Завдати 1111 збитків у режимі "Одинкове зіткнення"; 2) Натиснути кнопку "Грати знову" 1 раз.
  • Вранці (MSK), 1 грудня 2021 о 10:00 після закінчення "Кібертижні", фон головного меню та звук завантаження були замінені на класичні, а також грала фонова музика з 6-го сезону. Пізніше, о 12:00, оформлення меню було поверненно до поточного, 9-го сезону. Можливо, це був баґ чи "заповнювач". Також "заповнювачі" з'являлися:
    • 15 грудня с 13:00 до 17:00.
    • 16 грудня з 13:00 до технічної перерви (приблизно 14:15).

Концепти[]

Історія[]

  • 06/05/20: Brawl Pass вперше оголосили в офіційних облікових записах Brawl Stars.
  • 09/05/20: Brawl Pass та сезон "Базар Тари" анонсовані в Brawl Talk.
  • 11/05/20: Brawl Pass був показаний докладно в Sneak Peek.
  • 13/05/20: Brawl Pass и сезон "Базар Тары" був доданий до гри.
  • 04/06/20: Тепер квести поділені на щоденні, сезонні та на особливі події.
  • 27/06/20: У Brawl Talk анонсували 2 сезон "Літо з Монстрами".
  • 02/07/20:
    • Тепер у власників платного Brawl Pass кольорові нікнейми будуть переливатись.
    • Нагороди з Brawl Pass тепер можна забирати у будь-якому порядку.
  • 06/07/20: Вихід 2 сезони "Літо с Монстрами".
  • 07/09/20: У Brawl Talk анонсували 3 сезон "Парк Стар!".
  • 14/09/20: Вихід 3 сезони "Парк Стар!".
  • 09/11/20: У Brawl Talk анонсували 4 сезон "Веселі канікули".
  • 23/11/20: Вихід 4 сезона "Веселі канікули".
  • 23/01/21: У Brawl Talk анонсували 5 сезон "Космоопера Старр".
  • 01/02/21: Вихід 5 сезона "Космоопера Старр".
  • 03/04/21: У Brawl Talk анонсували 6 сезон "Банда золотої руки".
  • 12/04/21: Вихід 6 сезона "Банда золотої руки".
  • 12/06/21: У Brawl Talk анонсували 7 сезон "Літо Юрського періоду".
  • 21/06/21: Вихід 7 сезона "Літо Юрського періоду".
  • 21/08/21: У Brawl Talk анонсували 8 сезон "Якось у Бою...".
  • 30/08/21:
    • Вихід 8 сезона. "Якось у Бою...".
    • Починаючи з цього сезону, нагороди у платному Brawl Pass трохи збільшені.
  • 23/10/21: У Brawl Talk анонсували 9 сезон. "Броулівуд".
  • 08/11/21:
    • Вихід 9 сезона. "Броулівуд".
  • 11/12/21: У Brawl Talk анонсували 10 сезон "Рік Тигра".
  • 12/12/21: Додані тимчасові екстра-квести (чергуються квести по 250 жетонів та по 500 жетонів за кожен) на честь 3 роки релізу гри.
  • 17/01/22:
    • Вихід 10 сезона "Рік Тигра".
    • З цього моменту нові сезони починаються першого понеділка через кожні 2 місяці. (10 сезон буде доступний лише 7 тижнів, замість 10)
    • Щоденні квести приноситимуть 200 жетонів, замість 100.
    • 4 середні безкоштовні квести (250 жетонів) будуть замінені на 4 складні (500 жетонів).
    • 6 середніх квестів Brawl Pass будуть замінені на 6 складних квестів.
  • 26/02/22:
    • У Brawl Talk анонсували 11 сезон "Біокупол".
  • 07/03/22:
    • Вихід 11 сезону "Біокупол".
  • 23/04/22:
    • У Brawl Talk анонсували 12 сезон "Екстрім-Шоу".
  • 02/05/22:
    • Вихід 12 сезону "Екстрім-шоу".
  • 25/06/22:
    • У Brawl Talk анонсували 13 сезон "Морські глубини".
  • 04/07/22:
    • Вихід 13 сезону "Морські глубини".
  • 27/08/22:
    • У Brawl Talk анонсували 14 сезон "Фабрика Роботів".
  • 05/09/22:
    • Вихід 14 сезону "Фабрика Роботів".
  • 22/10/22:
    • У Brawl Talk анонсували 15 сезон "Станція привидів".
  • 07/11/22:
    • Вихід 15 сезону "Станція привидів".
  • 07/12/22:
    • У Brawl Talk анонсували 16 сезон "Цукеркова Країна".
  • 21/12/22:
    • Починаючи з 16-го сезону, нагороди Brawl Pass будуть збільшені.
  • 02/01/23:
    • Вихід 16 сезону "Цукеркова Країна".
  • 25/02/23:
    • У Brawl Talk анонсували 17 сезон "Випадок в інфоцентрі".
  • 06/03/23:
    • Вихід 17 сезону "Випадок в інфоцентрі".
  • 22/04/23:
    • У Brawl Talk анонсували 18 сезон "Рятувальна операція".
  • 01/05/23:
    • Вихід 18 сезону "Рятувальна операція".
  • 24/06/23:
    • У Brawl Talk анонсували 19 сезон "Зачарований ліс".
  • 03/07/23:
    • Вихід 19 сезону "Зачарований ліс".
Навігація по вікі
Спільне ГоловнаІсторія оновлень гриКерівникBrawl TalkПравилаБлокування
Бійці

Початковий Шеллі
Рідкісні: НітаКольтБуллБрокЕль ПрімоБарліПокоРоза
Надрідкісні: ДжессіДинамайкТік8-БІТРікоДерілПенніКарлДжекiГас
Епічні: БоЕмзСтуПайперПемФренкБібіБеаНаніЕдґарГромГріфБонніХенк
Міфічні: МортісТараДжинМаксМістер П.СпраутБайронСквікГрейДагЧакМіко
Легендарні: СпайкВоронЛеонСендіАмберМеґЧестер
Хроматичні: ҐейлВольтКолеттЛуГенерал ГавсБелльБаззЕшЛолаФенґЄваДжанетОтісСемБастерМендіR-TМейсіКорделіусПерлЧарлі

Зв'язки бійців Характеристики бійців

Події

Події 3 на 3: Захоплення кристалівБроулболНагорода за упійманняПограбуванняОблогаГаряча зонаНокаутВинищенняЗагрузкаПограбування готелюБаскетбійВолейболУтримай трофейБотопад
Одиночні події: Одиночне зіткненняПануванняПоодинока зоряМисливці
Парні події: Парне зіткнення
Особисті події: РобогулБій з босомВелика граШтурм СуперсітіОстанній рубіж
Змагальні події: Клубна лігаДуеліСилова лігаВипробуванняЧемпіонат Brawl StarsМегакопілкаЗагадковий режимСилова гонка

Предмети Ігрова валютаЖетониОчки силиКвитки подійТрофеїКлубні трофеїДосвідМайстерністьЗоряні силиГаджетиСпорядженняЯщикиСуперПризи Старр

Геймплей

Про груДорога СтаррМодифікаториПредметиМапиМагазинМагазин клубуДорога до славиBrawl PassСкіниАнімаціїТренувальна печераНавчанняЗначкиІконка профіляСпреїСписки лідерівРідкостіКласиБлокування акаунтаБотиЕфектиСуперВидалений контентЗавантажувальні екраниІгрові об'єктиСтворення картКонкурсна картаЗвукиРангиОточенняКаталогДружній бійБанди