«Обороняйте сейф від насідають на вас робобандитів. Для перемоги потрібно не дати ворогам знищити сейф до кінця відведеного часу.»
Vector Smart Object-2

Робогул (англ. Robo Rumble) - особлива подія в грі Brawl Stars, розраховане на трьох осіб.

Карти

Геймплей[]

Три гравці повинні захистити сейф від великої кількості робобандитів, що з'являються хвилями. Перша хвиля починається відразу ж. Кожна хвиля триває 12 секунд після початку попередньої. Робогул - це подія не рангове, тому трофеї не можуть бути зароблені або втрачені. Максимально можливий час виживання становить 2 хвилини. Якщо ви протримаєтеся до цього часу, то бій закінчиться.

Рівень

З кожним рівнем змінюється сила роботів на хвилях, а також можлива хвиля з робобосом. Перемагаючи до божевілля, гравець виконує особливий п'ятикратний квест (за кожну перемогу 100 жетонів). Після Божевілля є додаткові рівні (безумство II і так далі до божевілля XVI), на яких немає квестів.

Робот[]

  • Перший тип-робот ближнього бою, тобто Боксер. Завдає багато шкоди і має багато здоров'я, але має дальність атаки, яка трохи коротше дальності атаки Ель Прімо. Також повільно пересуватися.
  • Другий тип-робот-Стрілець, або Мушкетер. У нього дуже мало очок здоров'я, середня швидкість пересування і атаки, але при цьому він має дальність атаки, приблизно рівну дальності атаки Пайпер. Також має велику швидкість польоту снаряда.
  • Третій тип-міні-робот під назвою "Собака". Має середню кількість очок здоров'я, коротку дальність атаки, але при цьому дуже швидко пересувається і швидко атакує.
  • Четвертий тип-великий робот. У нього величезна кількість очок здоров'я і шкоди, він може атакувати в ближньому бою і стріляти ракетами, які також можуть ламати стіни. З'являється фіолетовим на хвилі 5 (на складному рівні складності).

Статистика роботів[]

Версія робота Робот ближнього бою

Здоров'я / Шкоди

Робот Стрілець

Здоров'я / Шкоди

Швидкий робот

Здоров'я / Шкоди

Великий робот

Здоров'я / Шкоди

Звичайний 5,100/300 2,000/750 Ні 45,000/1,600
Фіолетовий (Злий) 7,000/500 3,900/1,300 5,400/720 55,000/1,700
Червоний (Лютий) 12,300/700 5,600/1,890 6,900/920 65,000/1,800
Жовтий (Скажений) 18,000/799 7,000/2,100 10,080/1,120 75,000/1,900

Відповідні бійці[]

  • Джессі: Оскільки роботи часто групуються, Джессі може використовувати свою атаку, щоб вразити відразу кількох роботів, завдаючи хороших втрат. Вона також може використовувати свою турель, щоб ефективно боротися з будь-якими типами ботів; будуть корисні обидві Зоряні сили.
  • Пенні: Хоча вона і не найкорисніший боєць у Робогул, за допомогою її мортири гравці зможуть дізнатися, з якого боку рухаються роботи. Також її атака може зачепити кількох роботів.
  • Ніта: Її ведмедя краще використовувати як щит, ніж як самостійного бійця, оскільки він без підтримки не може впоратися навіть із роботами на перших хвилях. Але з гаджетом Ведмежі Лапи та Зоряної Сили Ведмідь шатун він може оглушити роботів, що дуже корисно, і завдати їм багато втрат.
  • Пем: У Пем дійсно дуже висока шкода, якщо весь металобрухт її гармати потрапляє в ціль. Вона також може використовувати свою турель зцілення, щоб підтримати товаришів за командою.
  • Ель Прімо и Деріл: У цих бійців багато очок здоров'я, і вони можуть завдавати багато втрат, знищуючи роботів дуже швидко. Також їх Супери можуть переривати ракетну атаку Великого робота, яка може знищувати стіни та завдавати багато втрат.
  • 8-БІТ: Має високу шкоду і купність снарядів, тим самим може швидко знищувати роботів. Супер підвищує втрату товаришів по команді.
  • Булл: Легко може впоратися з роботами за рахунок високої шкоди. Також має багато здоров'я.
  • Бо: За допомогою свого Супера може затримати Великого робота та перекривати проходи дрібним роботам. Гаджет допоможе союзникам із зарядкою Суперу.

Рада[]

  • Не відходьте далеко від сейфа і команди. Постарайтеся триматися ближче, щоб знищити якомога більше роботів і не померти.
  • Бійці, які можуть руйнувати стіни, наприклад, Шеллі або Брок, можуть бути незручними в цій події, так як це робить сейф більш відкритим, в наслідок чого роботи-стрілки зможуть легко дістати сейф з недосяжної для вас відстані. Якщо ви все-таки вирішили взяти такого бійця, постарайтеся правильно прицілитися Супером.
  • Набирайте команду з друзів.
  • Не варто йти в бій з рандомними союзниками, так як вам може попастися дуже "сильна" зв'язка типу Поко + Бібі + Беа (або ще гірше — Поко + Роза + Ніта).

Цікаві факти[]

  • Режим Робогул був зламаний 3 рази за всю історію гри.
  • Це єдина особлива подія, яка не являє собою битву з босом
  • У цьому режимі великий робот виглядає так само, як і боксер, тільки більше.
  • Раніше була фішка, що, граючи за Ель Прімо, можна було за допомогою Супера стрибнути в стіну, у якій немає проходу (сам Ель Прімо вийти звідти вже не міг). Майже всі роботи, що з'явилися на верхній половині мапи, йшли до нього і зупинялися (це відбувалося через те, що роботи йдуть до найближчої мети і не йшли, якщо мета недоступна). Таким чином можна було отримати максимальний час, пізніше розробники прибрали цю фішку.
    • Однак це не мало великого сенсу, оскільки максимальну винагороду Ви отримували за 6 хвилин і 15 секунд.
  • Було припущення, що після проходження божевілля XVI з'явиться текст " випробування: НУ ви даєте, хлопці!", як у бою з босом. Також, за аналогією з цим режимом, можливо, при натисканні на кнопку " ГОТОВО "буде вискакувати напис:" тобі вже вдалося захистити останній сейф."
  • Робот "Стрілець" дуже схожий на стару модель Ріко. Це пояснюється тим, що і є робот стрілок, просто, застарілої версії. Про це говорить його старий опис.
  • Після липневого оновлення зробили кнопку "Грати знову".
  • У цьому режимі у Сту, Супер заряджається за два попадання. Теж саме в штурм суперсіті.
Навігація по вікі
Спільне ГоловнаІсторія оновлень гриКерівникBrawl TalkПравилаБлокування
Бійці

Початковий Шеллі
Рідкісні: НітаКольтБуллБрокЕль ПрімоБарліПокоРоза
Надрідкісні: ДжессіДинамайкТік8-БІТРікоДерілПенніКарлДжекiГас
Епічні: БоЕмзСтуПайперПемФренкБібіБеаНаніЕдґарГромГріфБонніХенк
Міфічні: МортісТараДжинМаксМістер П.СпраутБайронСквікГрейДагЧакМіко
Легендарні: СпайкВоронЛеонСендіАмберМеґЧестер
Хроматичні: ҐейлВольтКолеттЛуГенерал ГавсБелльБаззЕшЛолаФенґЄваДжанетОтісСемБастерМендіR-TМейсіКорделіусПерлЧарлі

Зв'язки бійців Характеристики бійців

Події

Події 3 на 3: Захоплення кристалівБроулболНагорода за упійманняПограбуванняОблогаГаряча зонаНокаутВинищенняЗагрузкаПограбування готелюБаскетбійВолейболУтримай трофейБотопад
Одиночні події: Одиночне зіткненняПануванняПоодинока зоряМисливці
Парні події: Парне зіткнення
Особисті події: РобогулБій з босомВелика граШтурм СуперсітіОстанній рубіж
Змагальні події: Клубна лігаДуеліСилова лігаВипробуванняЧемпіонат Brawl StarsМегакопілкаЗагадковий режимСилова гонка

Предмети Ігрова валютаЖетониОчки силиКвитки подійТрофеїКлубні трофеїДосвідМайстерністьЗоряні силиГаджетиСпорядженняЯщикиСуперПризи Старр

Геймплей

Про груДорога СтаррМодифікаториПредметиМапиМагазинМагазин клубуДорога до славиBrawl PassСкіниАнімаціїТренувальна печераНавчанняЗначкиІконка профіляСпреїСписки лідерівРідкостіКласиБлокування акаунтаБотиЕфектиСуперВидалений контентЗавантажувальні екраниІгрові об'єктиСтворення картКонкурсна картаЗвукиРангиОточенняКаталогДружній бійБанди