Tokens

«Жетони - це ігрова валюта, що отримується як нагорода в боях і за проходження квестів, що використовується для розблокування рівнів нагород Brawl Pass

Отримання[]

Жетони (для підвищення рівня в Brawl Pass) можна отримати:

  • При відкритті нової події (5 жетонів за звичайну або 50 жетонів за особливу подію);
  • Як нагорода за перемогу, поразку, нічию (у подіях 3х3) – 20 жетонів за перемогу, 10 – за програш, 15 – за нічию;
  • Як нагорода за місця (у події Парне Зіткнення) – 1 місце – 32 жетони, 2 місце – 20 жетонів, 3 місце – 8 жетонів, 4 місце – 2 жетони;
  • При отриманні нового рангу бійця (10 жетонів);
  • При здобутті нового рівня досвіду (20 жетонів);,
  • За перші три гри на мапах спільноти у "Кандидатах дня" (10 жетонів за кожну гру).

Зоряні жетони (2018-2020) можна було отримати:

  • За першої перемоги в оновленому слоті подій (1 зірковий жетон);
  • Як нагорода за перемогу у Випробуванні чемпіонату (10 зіркових жетонів).

Через додавання Brawl Pass в гру, зіркові жетони більше не будуть з'являтися при першій перемозі та перемоги у випробуванні чемпіонату (бо вони марні для прокачування рівнів у Brawl Pass).

Максимум жетонів, які можна отримати у боях – 200. Поповнення відбувається кожні 2 години та 25 хвилин (+20 жетонів).

Жетони можна подвоїти за допомогою подвійника жетонів. Подвійник можна купити в магазині за 40 кристалів (раніше коштував 50), який буде подвоювати наступні 1000 жетонів, знайти в ящику який буде подвоювати 200 або 400 жетонів, або отримати як нагороду на «шляху до слави» у кількості 200 (за 100 трофеїв) ) або 600 (за 3600 трофеїв). Подвоїтель подвоює кожен жетон за перемогу, поразку чи нічию, за здобуття нового рівня досвіду та за здобуття нового рангу бійця, але не подвоює жетони за Квести.

Через додавання Brawl Pass в гру, ящики за жетони прибрали з гри, зробивши звичайні жетони як очки для прокачування рівнів Brawl Pass, а зіркові жетони видалили.

Застосування[]

Жетони можна витратити:

  • На підвищення рівня у Brawl Pass.

Жетони можна було витратити:

  • Раніше звичайні жетони можна було витрачати щоб одержати звичайних ящиків (100 жетонів), а зоряні жетони - отримання великих ящиків (10 зоряних жетонів).

Події жетонів[]

Раз на місяць у вихідні проводяться події, пов'язані з жетонами. Ці події не впливають на жетони, одержані нагородою за виконання квестів. На даний момент у грі 2 такі події:

  • "Вихідні з подвоєними жетонами" - всі отримані в бою жетони подвоюватимуться. Подія діє і на звичайні подвоювачі жетонів, але жетони за Квести не подвоюються. Подія стає доступною в перший вихідний місяць.
  • "Лавина монет" - за кожен отриманий жетон можна отримати монети (1 жетон = 1 монета).

Цікаві факти[]

  • Раніше жетони, які видавалися за перші три гри на мапах спільноти у "Кандидатах дня", подвоювалися зі звичайними жетонами. Пізніше цю можливість було прибрано.
Навігація по вікі
Спільне ГоловнаІсторія оновлень гриКерівникBrawl TalkПравилаБлокування
Бійці

Початковий Шеллі
Рідкісні: НітаКольтБуллБрокЕль ПрімоБарліПокоРоза
Надрідкісні: ДжессіДинамайкТік8-БІТРікоДерілПенніКарлДжекiГас
Епічні: БоЕмзСтуПайперПемФренкБібіБеаНаніЕдґарГромГріфБонніХенк
Міфічні: МортісТараДжинМаксМістер П.СпраутБайронСквікГрейДагЧакМіко
Легендарні: СпайкВоронЛеонСендіАмберМеґЧестер
Хроматичні: ҐейлВольтКолеттЛуГенерал ГавсБелльБаззЕшЛолаФенґЄваДжанетОтісСемБастерМендіR-TМейсіКорделіусПерлЧарлі

Зв'язки бійців Характеристики бійців

Події

Події 3 на 3: Захоплення кристалівБроулболНагорода за упійманняПограбуванняОблогаГаряча зонаНокаутВинищенняЗагрузкаПограбування готелюБаскетбійВолейболУтримай трофейБотопад
Одиночні події: Одиночне зіткненняПануванняПоодинока зоряМисливці
Парні події: Парне зіткнення
Особисті події: РобогулБій з босомВелика граШтурм СуперсітіОстанній рубіж
Змагальні події: Клубна лігаДуеліСилова лігаВипробуванняЧемпіонат Brawl StarsМегакопілкаЗагадковий режимСилова гонка

Предмети Ігрова валютаЖетониОчки силиКвитки подійТрофеїКлубні трофеїДосвідМайстерністьЗоряні силиГаджетиСпорядженняЯщикиСуперПризи Старр

Геймплей

Про груДорога СтаррМодифікаториПредметиМапиМагазинМагазин клубуДорога до славиBrawl PassСкіниАнімаціїТренувальна печераНавчанняЗначкиІконка профіляСпреїСписки лідерівРідкостіКласиБлокування акаунтаБотиЕфектиСуперВидалений контентЗавантажувальні екраниІгрові об'єктиСтворення картКонкурсна картаЗвукиРангиОточенняКаталогДружній бійБанди